Garffild sanitetski prevoz

info@garffild.rs

Radno vreme: 00 - 24h

Vozila za prevoz bolesnika

Garffild prevoz pacijenata ima moderna, kvalitetna, u potpunosti opremljena vozila za prevoz pacijenata, invalida, nepokretnih ili teško pokretnih osoba. Bolesnim osobama i slabo pokretnim osobama je veoma važno da se voze u kvalitetnom prevoznom sredstvu, koje je opremljeno prema važećim standardima.

Možda su neki od Vas čuli kako prevoznici kasne, kako su vozila tako loša da su jedva izdržali truckanje, trešenje, buku i neugodni ležaj. Pored toga, mnogi znaju da ponekada nema stolice ili nosiljki za pacijente. Lepa reč prija svima, a naročito pacijentima i teško pokretnim licima. 

Naša vozila prate profesionalni i ljubazni vozači koji će se pobrinuti da prevoz bolesnika, invalida, nepokretnih ili slabo pokretnih osoba prođe kako treba bilo da je u pitanju gradski, međugradski ili međunarodni sanitetski prevoz pacijenata.

Tehnički opis vozila za prevoz bolesnika i slabo pokretnih

Naša vozila su opremljena potrebnom opremom kao što je klima, ležaj, sedeća mesta za pratioce, aparati , nosiljka za nepokretna i slabo pokretna lica. Vozila su vrlo komforna i ugodna za duža putovanja. Vozili smo i pacijente sa različitim specijalnim zahtevima, od lomova do komplikovanih operacija kičme, koji su veoma zadovoljni našim prevozom.

Potreban Vam je transport?

Naš tim će Vam dati najbolju ponudu