Garffild sanitetski prevoz

info@garffild.rs

Radno vreme: 00 - 24h

Bolnica

Sanitetski prevoz do bolnice

Prevoz sanitetom neophodan je pacijentima koji su nepokretni, polupokretni ili slabopokretni. Privatni sanitetski prevoz pacijentima je najčešće potreban u sledećim situacijama:

– ukoliko izlaze iz bolnice tačnije odlaze na kućno lečenje ili prelaze u drugu zdravstvenu ustanovu

– kada je potrebna rehabilitacija u banji a pacijent nije u stanju da dugo sedi odnosno nije u mogućnosti da sedi

– kada je pacijent lošeg opšteg stanja i potreban mu je prevoz do bolnice 

– ukoliko je potreban prevoz na lečenje u inostranstvo

– ukoliko nepokretna osoba ili slabopokretna osoba želi da prisustvuje slavlju, svadbi, krštenju, rođendanu  (transport od vrata do vrata).

Svako naše sanitetsko vozilo je specijalno dizajnirano za prevoz pacijenata, kao i za pratnju bilo da je ona medicinska pratnja ili rodbina. Sedišta na kojima je smeštena pratnja okrenuta su u pravcu pacijenta i na taj način pacijent je pod nadzorom osobe koja ga prati.

Želimo da naglasimo da sanitetski prevoz nije Hitna pomoć. Ukoliko u toku transporta dođe pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta potrebno je primeniti hitnu medicinsku pomoć. Zbog ovakvih situacija, moguće je angažovanje stručnog medicinskog osoblja, sestre ili lekara koji bi išli zajedno sa pacijentom. 

Transport pacijenata do Banjice

Za prevoz do bolince Banjica, kao i iz bolnice nakon operacije, ljudima je uglavnom potreban sanitet. Ovo su pacijenti koji se do bolnice prevoze usled povreda ili težih oštećenja koštanog sistema. Oni u velikom broju slučajeva nisu u stanju da se voze u običnom automobilu jer nemaju dovoljno mesta kada ulaze i izlaze iz kola, zato je u takvim slučajevima potreban prevoz sanitetom. Pri ulasku u sanitet, pacijenti ne čine nagle i neprilagođene pokrete što je veoma značajno.

tehničari iznose nosila iz sanitetskog vozila
Doktorka ispred sanitetskog vozila

Transport pacijenata do Gradske bolnice na Zvezdari

Gradska bolnica u ulici Dimitrija Tucović osnovana je 1935. kao  zadužbina Nikole Spasića. Bila je prva bolnica namenjena lečenju građana sa užeg gradskog područja.

Prevoz pacijenata sanitetom iz ove bolnice ili u gradsku bolnicu uglavnom je potreban u slučajevima težih preloma, kodkardiovaskularnih oboljenja, neuroloških i ostalih poteškoća.

Transport bolesnika do KBC Bežanijska kosa

Ovaj kliničko-bolnički centar nastao je sredinom 20. veka prvenstveno kao bolnica za grudobolne pacijente. Danas KBC Bežanijska kosa predstavlja renomiranu kliniku za mnoge grane medicine kao što su onkologija, interna medicina i hirurgija.

Sanitetsko vozilo ispred Onkološkog instituta Vojvodine
Belmedic klinika

Transport pacijenta do privatnih klinika Euromedik, Belmedic, Atlas

Privatne klinike u Beogradu su veoma dobro opremljene za sva hitna medicinska stanja kao i za različite vrste hirurških zahvata. Ukoliko Vam je potreban hitan sanitetski prevoz do private klinike Euromedik, BelMedic, Atlas, Puls, Medigroup ili bilo koje druge slobodno nas pozovite.

Pored prevoza u užem i širem delu Beograda, vršimo i transport pacijenata u celoj zemlji i u inostranstvu. Garffild sanitetski prevoz radi 24 časa dnevno sedam dana u nedelji tokom cele godine. Radimo i vikendom i neradnim danima. Trudimo se da u najkraćem roku  budemo na Vašoj adresi.

Potrebno je da nam predočite trenutno stanje pacijenta, vaše želje i zahteve, kako bi smo se potrudili da Vam izađemo u susret sa trenutnim mogućnostima i ispunimo Vaša očekivanja.

Profesionalnost i tradicija postojanja naše firme je garancija da ćete dobiti brz i efikasan transport bolesnika.

Prevoz do bolnice

Invalid ikonica

BEZBEDAN TRANSPORT

Opremljeni smo dodatnom opremom da pacijente bezbedno iznesemo iz stana i unesemo u stan

Svet ikonica

BILO KOJA POLAZNA DESTINACIJA

Prevoz sanitetom vršimo iz svih gradova Srbije i Crne Gore kao i iz inostranstva

Novac ikonica

BESPLATNO ČEKANJE 1h

Prilikom odlaska u bolnicu na zakazani kontrolni pregled čekanje do 1h ne naplaćujemo

Dve osobe ikonica

DVA PACIJENTA
ISTOVREMENO

U našim vozilima postoji mogućnost prevoza dva ležeća pacijenta istovremeno

Potreban Vam je transport?

Naš tim će Vam dati najbolju ponudu