Garffild sanitetski prevoz

info@garffild.rs

Radno vreme: 00 - 24h

Dva saniteta na parkingu

Prevoz bolesnika i teško pokretnih

Garffild je preduzeće osnovano sa osnovnim zadatkom prevoza bolesnika i lica koja su slabo pokretna ili sasvim nepokretna, do bilo kog odredišta u zemlji i inostranstvu. Višegodišnje iskustvo osnivača, renomirane specijalističke ambulante Firena, stečeno u inostranstvu na veoma dugim relacijama širom Evrope je garancija sigurnosti i kvaliteta pruženih usluga prevoza.

Naša firma je nastala iz želje da prenesemo međunarodne standarde i znanja u Srbiju, gde državne službe nemaju ni kapacitete ni opremljenost da opsluže pacijente, da im pruže kvalitetan sanitetski prevoz.

Da bi prevoz pacijenata i slabo pokretnih i nepokretnih osoba bio udoban i bezbrižan, brine se tim iskusnih i ljubaznih ljudi. Mi brinemo o svakom našem korisniku na isti način, profesionalno. Prevoz pacijenata nije puko prebacivanje vozilom. To je komunikacija sa nekim kome je potrebna nega i pažnja. Ekipa skromnih i marljivih, pažljivo odabranih, mladih ljudi je prošla kurs pružanja prve pomoći u gradskom zavodu za zdravlje u Beogradu.

Vozila za prevoz pacijenata su jedan od najbitnijih faktora za bolesnika ili slabo pokretnu osobu, pored osoblja. Mi imamo vrhunska vozila marke Mercedes koja su u potpunosti opremljena po standardima, tako da vožnja do Švajcarske pa i do Norveške i Švedske predstavlja prijatno iskustvo.

Potreban Vam je transport?

Naš tim će Vam dati najbolju ponudu

Naša Misija

Misija Garffild sanitetskog prevoznika je da slabo pokretnim korisnicima, pacijentima kojima je potreban prevoz do bolnice, doma ili druge destinacije, kao i njihovim bližnjima, omogući olakšano kretanje i pravovremeni prevoz.

Bilo da tražite prevoz do bolnice ili privatne ordinacije, prevoz do staračkog doma, VMA ili pak prevoz do banje Selters, Rusande, Slankamen ili prevoz od kuće do neke druge lokacije, pozovite nas i zakažite prevoz u bilo koje doba dana i noći!

 

Nas odlikuju:

Tehničar gura baku u invalidskim kolicima kroz centar Beograda
Kompjuter ikonica

Podaci o pravnom licu

Organizacije koje žele da plate preko računa nakon sklapanja ugovora sa nama, kao što su domovi za stare, privatne klinike, privatna zdravstvena osiguranja, mogu da nas kontaktiraju kako bi dogovorili uslove saradnje.

Matični broj

20994959

PIB

108414625

Tekući račun

330-4015055-93 Credit Agricole Banka

Poslovno ime

Garffild doo Beograd