Garffild sanitetski prevoz

info@garffild.rs

Radno vreme: 00 - 24h

Međunarodni prevoz pacijenata, Sanitet ispred bolnice u Švajcarskoj

Međunarodni prevoz pacijenata

Medjunarodni prevoz pacijenata je usluga koju omogućavamo dugi niz godina pacijentima kojima treba pouzdana nega i prevoz na teritoriji Evrope.

Međunarodni transport bolesnika - cene

Cene međunarodnog prevoza pacijenata zavise od mnogo faktora. Mi imamo veliko iskustvo u prevozu pacijenata i slabo pokretnih lica. Budite slobodni da nam se obratite za bilo koji savet i uslugu prevoza.

Međunarodni prevoz pacijenata, Autoput u Švajcarskoj

Potreban Vam je međunarodni transport bolesnika?

Prijatan, bezbedan i opremljen međunarodni sanitetski prevoz pacijenata

Naš vozni park ima vozila koja su moderna, u potpunosti opremljena za prevoz pacijenata, kao i njihovih pratilaca. Možete odabrati neko od naših vozila za prevoz bolesnika prema sopstvenim potrebama i mogućnostima.

Naši vozači su iskusni u prevozu pacijenata u inostranstvo jer imamo stalne korisnike na različitim lokacijama u Evropi. Mi smo vozili bolesnike i iz zemalja u okruženju (Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Bosna, Republika Srpska, Albanija, Grčka) kao i do ostatka Evrope (Švedska, Norveška, Austrija, Švajcarska, Nemačka, Belgija, Francuska, Italija) kao Azije ( Turska). Ukoliko je Vama potreban transport pacijenta do neke druge lokacije, slobodno nas pozovite jer naš stručan tim u saradnji sa vrhunskim medicinskim osobljem može brzo i bezbedno da organizuje celokupan process međunarodnog trasnporta bolesnika.

 

Medjunarodni prevoz pacijenata, Sanitetski prevoz bolesnika do svih destinacija ( ispred Raiffeisen banke )

Prevoz pacijenata na dužim relacijama i van zemlje je usluga koja zahteva dobro razumevanje bolesnika, poznavanje propisa, puteva i posebnu opremu vozila.

Sa nama ne osećate koliko ste kilometara prešli, niti kakav je bio put.

Vizija našeg tima je da svi klijenti budu zadovoljni našom uslugom

Medjunarodni prevoz pacijenata, Sanitet na aerodromu u Cirihu

U svom svakodnevnom radu dajemo sve od sebe da naši klijenti budu zadovoljni i bezbedni kao i bezbrižni da su izabrali najpouzdaniji, stručan i brižan međunarodni prevoz do bolnice,  do aerodrome, takozvani transport od kreveta do kreveta. Kada ste Vi zadovoljni i mi smo obezbedili dobru preporuku.

Sanitetski prevoz Garffild posvećen je obezbeđivanju najvišeg kvaliteta usluge a udobnost pacijenta prilikom transporta nam je veoma važna kao i adekvatna medicinska nega, ukoliko je pacijentu neophodna.

Sam pristup i stvaranje prijatnog okruženja i ljubaznost našeg tima prvi je korak koji pomaže da se pacijent oslobodi neizvesnoti i stresa koji se prirodno pojavljuje u ovakvim situacijama.

Mi vodimo računa o svim delovima naše usluge koji su neophodni za bezbedan, udoban i profesionalan  transport pacijenata (bolesnika) u zemlji i inostranstvu.

Naše radno vreme je non stop. Od trenutka vašeg poziva organizujemo celokupan tim, naravno u zavisnosti od vaših potreba. Transport nepokretnih pacijenata, polupokretnih ili prevoz invalida do bilo koje ustanove van naše zemlje u udobnim, specijalnim sanitetskim vozilima Garffild, može biti olakšan ako uz pacijenta ide i njemu draga osoba.

Prevoz do bolnice na lekarske kontrole teškim bolesnicima i nepokretnim osobama je često sam po sebi naporan, a kada se radi o ležećim pacijentima, gde se pacijent nalazi u jako ograničenim mogućnostima pokreta, mi možemo iz našeg iskustva reći da vam je potreban udoban auto/sanitet kako bi putovanje bilo prijatno a ne dodatno još otežano.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja slobodno nas kontaktirajte ili nam pošaljite mejl. Unapred hvala na poverenju koje nam pružate svih ovih godina!

Vaš Garffild sanitetski prevoz bolesnika.

Crveni krst ikonica

Uskoro prevoz bolesnika sa privatnim zdravstvenim osiguranjem

U pregovorima smo za mogućnost prevoza bolesnika koji su korisnici privatnog zdravstvnog osiguranja, u saradnji sa privatnim zdravstvenim ustanovama i bolnicama.