Garffild sanitetski prevoz

info@garffild.rs

Radno vreme: 00 - 24h

Doktorka razgovara sa starijom ženom

Prevoz do banje Selters

Banja Selters je mali grad u Srbiji poznat po svojim mineralnim izvorima i njihovim terapijskim svojstvima. Grad je popularna destinacija za ljude kojima je potrebno lečenje različitih medicinskih stanja, uključujući bolesti mišićno-koštanog sistema, respiratornih i digestivnih poremećaja. Grad ima nekoliko banjskih centara i klinika koje pružaju specijalizovanu medicinsku negu pacijentima.

Selters banja se nalazi na samo kilometar od Mladenovca dok je od Beograda udaljena oko 50 km. Ona predstavlja pravu vazdušnu banju. Prostire se na 20 hektara u sred oaze zelenila.

Selters banja ima izvor tople vode koja je ujedno i slana. Ovaj izvor otkriven je još u 19. veku. Kako je voda imala najsličnija svojstva Selters banji u Nemačkoj tako je i ova naša banja dobila isto ime.

Centar za rehabilitaciju

Seleters banja je obnovljena i, pored starog hotela, danas poseduje i novi hotel.

Staze za šetnju su sa svih strana opkoljene četinarskom šumom i cvetnim lejama. Pored staza se nalaze i klupe za odmor kao i lepo ostvetljenje koje krasi ove parkove. Lečilište poseduje otvoren i zatvoren bazen koji je dostupan i ljudima koji nisu gosti hotela.

Selters banja predstavlja lečilište za dečiju rehabilitaciju, neurološke pacijente, ortopedske pacijente, reumatološke pacijente kao i kardio vaskularne.

Stariji čovek u bazenu na rehabilitaciji
Dva saniteta na parkingu

Komforan transport bolesnika

Prevoz pacijenata do banje Selters možete obaviti sa nama jer nudimo komforan sanitetski automobil kojim ćete brzo stići do željene destinacije. To je prevoz “od vrata do vrata” uz adekvatna pomagala, po povoljnoj ceni. Na taj način stari i nemoćni, osobe koje su nepokretne ili slabo pokretne mogu biti sigurne da će imati udoban prevoz do banje  (ili iz banje nakon rehabilitacije) sa ili bez medicinske pratnje.

Pored banje Selters često obavljamo sanitetski prevoz i do banje Rusande, banje Slankamen, međunarodni sanitetski prevoz kao i prevoz unutar Beograda bilo da je u pitanju uži ili širi deo grada. Cena prevoza sanitetom do banje Selters u jednom pravcu je 12.000 din a za ostale destinacije pogledajte naš važeći cenovnik.

Pozovite nas i neka vam put oporavka teče lakše.

Prevoz do banje Selters

Invalid ikonica

BEZBEDAN TRANSPORT

Opremljeni smo dodatnom opremom da pacijente bezbedno iznesemo iz stana i unesemo u stan

Svet ikonica

BILO KOJA POLAZNA DESTINACIJA

Prevoz sanitetom vršimo iz svih gradova Srbije i Crne Gore kao i iz inostranstva

Novac ikonica

BESPLATAN POVRATAK

Povratak iz banje Selters istog dana za osobu u pratnji pacijenta se ne naplaćuje

Dve osobe ikonica

DVA PACIJENTA
ISTOVREMENO

U našim vozilima postoji mogućnost prevoza dva ležeća pacijenta istovremeno

Potreban Vam je transport?

Naš tim će Vam dati najbolju ponudu